Funderar du på kostnaden för en film?

När det kommer till kostnad för film, så beror den på en mängd faktorer som exempelvis på vad du ska producera för filmtyp. Du kanske har en fundering att hitta ett billigt blancolån för att lösa denna kostnad för ditt projekt. Ett blancolån, är ett lån utan säkerhet. Denna form av lån kan du använda till precis vad du vill. Det kan vara att du behöver betala kostnader för en film du tänkt göra, reparera bilen, åka på semester eller att du har oväntade utgifter. 

När du tar ett blancolån, så kan summan variera. Det beror på vilken kreditgivare du får lånet hos. Det är bra att jämföra olika lån, så att du får ett som har bra ränta samt med en hållbar återbetalningstid. Det går att enkelt att jämföra online med Sambla till exempel, som samlat flera banker på ett och samma ställe!

Få pengar till filmkostnader

Om du ska spela in en film, så tillkommer en mängd olika kostnader. Du kanske inte har sparat, utan behöver hitta ett billigt blancolån för att komma igång med ditt filmskapande. Det kan du lösa genom ett lån via Sambla som har samlat en mängd kända långivare som erbjuder lån på mellan 5000 upp till hela 500 000 kr, och det på ett enkelt sätt. 

Om du går via Sambla, så behöver du bara fylla i dina personuppgifter, samt hur mycket du vill låna och vad du har för inkomster. Sedan kommer du att få förslag på lån från 20 olika banker. Det gör att du smidigt kan se vem av dem som erbjuder bäst lån med bäst ränta. För din del är det därmed fördelaktigt att låna på detta sätt. Dessutom, så blir det bara en enda kreditupplysning, som alla banker tar del av.​​

Posted in Ekonomi | Comments Off on Funderar du på kostnaden för en film?